Coronamaatregelen

logokbIN TIJDEN VAN CORONA

Beste bezoeker,

Welkom in de Kinderbrouwerij, het speel- en cultuurhuis van VZW De Fietseling. Kinderen zijn hier koning en volwassenen kunnen hier het kind in zich opnieuw laten naar boven komen.

Maar, de Coronatijd speelt ook ons parten. Zo hebben we een aantal spelletjes gewoon uit ons aanbod moeten halen, andere spelletjes staan wel nog ter beschikking omdat we die na gebruik gemakkelijk kunnen ontsmetten. De buitenspelletjes staan bij de ingang van onze familiekroeg, met de ontsmetting erbij.  De spelregels vind je meestal in een apart bakje. Onze competetie waarbij je alle spelletjes combineert, “het Ladderspel”, hebben we helaas moeten schrappen.

Ons grote assortiment gezelschapsspelen hebben we in 3 moeten splitsen, zodat we toch elke dag een beperkt aanbod hebben. Na gebruik moet je het spel in een bak deponeren en dat spel wordt de volgende 72 uur niet meer gebruikt. Naarmate de dag vordert, zal ons aanbod dus erg klein worden, maar het is helaas niet anders.

Onze sjarettenwandeling, het zoektochtje “Het geschenk van de Engelsman” en de viewmasterzoektochtjes voor kleuters kunnen ook nog.

Bijzonder deze zomer is er een GRATIS kindvriendelijke tentoonstelling in de mouterij rond “De Wederopbouw (na WOI) gezien door kinderogen”.  Ook aan deze tentoonstelling is een zoektochtje op kindermaat gekoppeld. En natuurlijk is er onze gloednieuwe uitkijktoren, bovenin de mouttoren.

Voor uw veiligheid staan er tafels verspreid over de hele koer én in de speelweide, waar ook een avontuurlijk klauterparcours is voor kinderen. Zoek gerust een plekje voor je bubbel!

We vragen u uitdrukkelijk om vóór je plaats neemt, te registreren, zoals dat in de maatregelen van de veiligheidsraad is voorzien. Doe dat liefst met een eigen balpen.

Over het hele terrein is het mondmasker verplicht, tenzij je zit aan een tafeltje.

We danken je voor je begrip én voor je bezoek. Met de opbrengst van onze familiekroeg, financiert onze VZW de restauratie van de mouttoren. Elke cent is dus uiterst welkom!

VZW DE FIETSELING