Ladderspel: een competitie!

Met het Ladderspel hebben wij een gloednieuwe en te gekke competitie voor grote en kleine groepjes. Je speelt met kleine teams tegen elkaar. Het leukst is het wanneer je kinderen volwassenen mengt per team.

Zoals alles in de Kinderbrouwerij zijn er in de spelletjes veel linken met de Westhoek. Zo leer je iets over ons dialect, je moet typische geluiden uit de streek herkennen en via een brandglasraam leest onze lokale geschiedenis als een stripboek. Bovenal zie je alle hoekjes en kantjes van onze brouwerijsite. Je moet er doorheen rennen of net heel aandachtig zoeken, je krijgt te kampen met de kinderkopjes op onze koer en de bollaardsin de wei. En natuurlijk zijn de leukste uit onze collectie zelfgemaakte volksspelen ook in het Ladderspel opgenomen: “Blauwer & Komies”, “moutzak gooien” of “ulleke leggen”.

Het Ladderspel is een uur spanning, uitdaging en plezier waarin de ene keer de snelste wint, de andere keer de slimste, nog een andere keer de sluwste of die met het meeste geluk!

We bieden het Ladderspel aan als een groepsarrangement, dat betekent dat een drankje naar keuze is inbegrepen. Kinderen betalen €2,50, volwassenen €4. Reserveren is dus noodzakelijk! Dat doe je op: info@kinderbrouwerij.com