steun ons

Beste sympathisant van de Kinderbrouwerij,

Ruim vijf jaar zijn we nu met VZW De Fietseling aan de slag met onze werking in de gerestaureerde brouwerij St.-Joris in Reningelst. Met de “Kinderbrouwerij” zetten wij culturele, toeristische en recreatieve acties op, gericht op gezinnen met kinderen. In onze familiekroeg hebben we aandacht voor het spel maar ook voor duurzame streekproducten (hoeveproducten, biologische dranken, fair trade koffie, enz.). Met de winst (momenteel draaien we iets meer dan break-even) betalen we de vaste kosten die het brouwerijgebouw met zich meebrengt.
In september start ook de restauratie van de mouterij met de prachtige mouttoren. Financieel wordt het opnieuw een zwaar dossier. Daarom hebben wij, dankzij de Koning Boudewijnstichting, een projectrekening kunnen openen. Dat betekent dat wie meer dan €40 stort op deze rekening, een fiscaal attest kan krijgen om deze als gift aan te geven in de belastingen (art.104WIB). Giften geven recht op een forfaitaire belastingvermindering van 45 procent. Wie bijvoorbeeld €100 stort, betaalt sowieso €45 minder belastingen.

Misschien ben je er ook van overtuigd dat de Kinderbrouwerij een meerwaarde is voor het cultureel en toeristisch aanbod in de regio en voor de leefbaarheid van Reningelst?
Giften kunnen enkel gestort worden op rekening BE10 0000 0000 0404 van de Koning Boudewijnstichting in Brussel met de structurele mededeling 128/2640/00076. Dat laatste is uiterst belangrijk, anders gaat je steun niet naar ons project!

DIKKE MERCI!!!

VZW De Fietseling

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s