een middagje kinderbrouwerij

IMG_1981Waarom moet het altijd zo overgeorganiseerd? In de Kinderbrouwerij kan je met een groep gewoon een middagje dood maken. We hebben een mooi aanbod met bord- en kaartspelletjes om te spelen aan tafel, binnen of op terras. Er zijn heel wat volksspelen verspreid over de koer en ons gebouw. Aan sommige hebben wij een eigen draai gegeven: de Zatlappensjoelbak of moutzak gooien. In onze speelweide is heerlijk klauterparcours gemaakt, dat ook voor kleuters veilig is.

Nog in de weide hebben we een prachtig GROENTHEATER. Muzikanten in de groep? Kinderen die een toneeltje bedenken voor de groep? Een bevlogen speecher in de familie? In ons Groentheater worden het intieme, sfeervolle momenten!

Even buitengaats? We hebben een bijzonder origineel erfgoedzoektochtje. Voor de kleutertjes is er onze viewmasterzoektocht die binnen de muren van de eigen brouwerijsite blijft. Of je doet gewoon onze Sjarettenwandeling, kort, landelijk op ondergrond die vriendelijk is voor kinderwagens, kinderfietsjes, naaldhakjes en zeesletsen! Om het boeiend te houden voor kinderen is daar nu ook het doe-zakje bij!

In onze familiekroeg hebben we lekkers zoals ijsjes, klakkaards*, biologische tuinsappen en biologische huisbieren. Zie onze drankkkaart voor meer details.

WIJ NEMEN GEEN RESERVATIES!

*Klakkaards kunnen we niet bieden voor grote groepen. Onze Rookoptaart is een heerlijk alternatief!
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s