een middagje kinderbrouwerij

IMG_1981Waarom moet het altijd zo overgeorganiseerd? In de Kinderbrouwerij kan je met een groep gewoon een middagje dood maken. We hebben een mooi aanbod met bord- en kaartspelletjes om te spelen aan tafel, binnen of op terras. Er zijn enkele volksspelen waar wij een eigen draai aan geven: de Zatlappensjoelbak of de Paterstoptafel. Bij mooi weer hebben we een koer en een weide waar je kan “Beeldenstormen” (onze manier van Kubbs), Gent-Wevelgem-en, Moutzak gooien, kegelen of straatbollen. Je kan zelfs een heuse competitie spelen: Het Ladderspel!

In de weide hebben we een prachtig GROENTHEATER. Muzikanten in de groep? Kinderen die een toneeltje bedenken voor de groep? Een bevlogen speecher in de familie? In ons Groentheater worden het intieme, sfeervolle momenten!

Even buitengaats? We hebben een bijzonder origineel zoektochtje. Je gaat op stap met een koffertje met allerlei spulletjes die je leiden tot één voorwerp dat een geschiedenis van 100 jaar vertelt. Voor de kleutertjes is er onze viewmasterzoektocht die binnen de muren van de eigen brouwerijsite blijft. Of je doet gewoon onze Sjarettenwandeling, kort, landelijk op ondergrond die vriendelijk is voor kinderwagens, kinderfietsjes, naaldhakjes en zeesletsen! Om het boeiend te houden voor kinderen is daar nu ook het doe-zakje bij!

In onze familiekroeg hebben we lekkers zoals ijsjes, klakkaards*, biologische tuinsappen en biologische huisbieren. Zie onze drankkkaart voor meer details.

*Klakkaards kunnen we niet bieden voor grote groepen. Onze Rookoptaart is een heerlijk alternatief!

IMG_1967

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s