poster
DE FAMILIEKROEG IS 
ELKE ZATERDAG EN ZONDAG OPEN VAN 14u tot 18u30

TENTOONSTELLING GETEKEND DOOR DE OORLOG, tot 27 september

In onze familiekroeg  kan je volksspelen, bordspelletjes en gezelschapsspelletjes spelen binnen of op de koer. We serveren er onze biologische huisbieren Rookop en Keikoppenbier, biologische tuinsappen en lekkere hoeveproducten voor jong en oud. Op warme dagen is ons hoeve-ijs onklopbaar, lekkerbekken zijn dol op onze klakkaards.

Vanuit de Kinderbrouwerij kan je onze eigen Sjarettenwandeling stappen, al of niet met het doe-zakje erbij of onze eigen, kindvriendelijke fietsroute en helemaal tof wordt het met ons zoektochtje of onze viewmasterkleuterzoektocht, speurtochten als géén andere! Bij mooi, droog weer kan je zelfs een heuse Kinderbrouwerijcompetitie houden. De Kinderbrouwerij ligt op het Reningelstplein, hartje Reningelst,  en  is open elke zaterdag en zondag van 14u tot 18u30!  Gratis toegang!

DE KINDERBROUWERIJ is gevestigd in de oude dorpsbrouwerij St.-Joris en is een plek waar jong en oud het kind in zich naar boven kan laten komen. In grote en kleine theaterzalen, en ’s zomers op de koer of in de weide worden gezinsvoorstellingen geprogrammeerd met muziek, toneel, dans, film, … We maken ook eigen producties en werken aan originele, speelse ontdekkingstochtjes op en rondom de site.

GROEPEN kunnen we slechts aan tot pakweg 30 personen. De Kinderbrouwerij is een kleinschalig project en dat houden we graag zo! Zie aanbod groepen in het menu. 

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in familiekroeg, uit met kinderen, Westhoek en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s